Важно!

Министартсво просвете, науке и технолошког развоја  најавило је исплату ученичких стипендија  за школску 2020/2021. годину за септембар и октобар/2020 са почетком  од 29.12.2020.

Одобрене ученичке стипендије , биће уплаћене  на отворене текуће рачуне  у Уникредит банци.

 

НОВЕ МЕРЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ РАДА ШКОЛЕ  27.11.2020 преузми

 

 УПУТСТВО ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ РАДА

СРЕДЊИХ ШКОЛЕ 27.11.2020 прузми

 

 POSTER

 

Преузмите упутство о мерама заштите од инфекције Doc1-converted.pdf

 

 

 Наставници ће преко одељењских старешина обавестити ученике када и на који начин ће контактирати ученике (телефоном, мејлом, скајпом, вајбером или неком од дигиталних платформи или алата за даљинско учење), како ће им задавати наставне садржаје, лекције, задатке, тестове или испитивања.

На страници https://rasporednastave.gov.rs/alati-uputstva.php ученици могу пронаћи упутства како да инсталирају и користе ове алате који су иначе бесплатни.

 

 

 

 

Подршка ученицима - педагог, психолог, тифлопедагог

приступни линк (https://classroom.google.com/u/0/h)

 


 контакти Института за јавно здравље  преузми

 

 

Поносни смо на наше ученике и наставнике који учествују у великој хуманитарној волонтерској акцији. Ученици Медицинске школе "Београд" од 19.01.2021. године волонтирају на вакциналном пункту на Београдском сајму. Хуманост и љубав према позиву здравственог радника разлог су њиховог опредељења да се добровољно определе за учешће и стану поред свих здравствених радника да поделе терет и допринесу бољој и здравијој будућности наше земље. 

volonteri4volonteri3volonteri2volonteri1